Για αφράτα κεφτεδάκια που θα αγαπήσει όλη η οικογένεια και είναι κατάλληλα για μωράκια από 6 μηνών, δοκιμάστε αυτή την εύκολη συνταγή και θα εξαφανιστούν στο πι και φι! Συνοδεψτε με βραστά λαχανικά ή ψητές πατάτες και θα έχετε ισορροπημένο γεύμα!

Ακολουθήστε την Salina στα Social Media!

Για ακόμα πιο γευστικό αποτέλεσμα προσθέστε μυρωδικά όπως δυόσμο ή μαϊντανό στα κεφτεδάκια σας. Μπορείτε να πλάσετε μερικά κεφτεδάκια παραπάνω και να τα αποθηκεύετε στην κατάψυξη για να έχετε ένα εύκολο γεύμα σε ώρα ανάγκης!

◊ Συνταγή ◊

Υλικά

  • 600 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
  • 5 γεμάτες κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, 1 πατάτα, 1 ντομάτα στο μπλέντερ (ή σάλτσα ντομάτας)
  • 1 κ.γ. ρίγανη ξερή τριμμένη
  • Αλάτι (για παιδιά άνω του έτους)

◊ Εκτέλεση ◊

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια σε ένα μπολ. Ζυμώνουμε πολύ καλά για περίπου 5 λεπτά.
  2. Κλείνουμε το μπολ με διαφανή μεμβράνη και το τοποθετούμε για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.
  3. Ανάβουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς να προθερμανθεί.
  4. Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα και πλάθουμε τα κεφτεδάκια.
  5. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25-30 λεπτά, μέχρι να δούμε ότι είναι έτοιμα.

Σημείωση:

  • Η βρώμη δεν γίνεται αντιληπτή στη γεύση και βοηθάει στο να αφρατέψει ο κιμάς.

Δες αναλυτικά την συνταγή στο παρακάτω βίντεο!

Ακολούθησέ μας στα Instagram και κάνε εγγραφή στο Newsletter μας για να ανακαλύψεις ακόμα περισσότερο μαμαδίστικο περιεχόμενο και έξυπνες ιδέες που θα κάνουν την καθημερινότητά σου ως μαμά πιο εύκολη και διασκεδαστική! Ανακάλυψε πρακτικές συμβουλές, νόστιμες συνταγές και πολλά άλλα που θα σε εμπνεύσουν να ζήσεις τη μαγεία της μητρότητας με στυλ και άνεση!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας!

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας νέα, προσφορές και αποκλειστικό περιεχόμενο!

Ακολουθήστε μας στα social media